30 Вересня, 2024 8:21 am

Бійцям “Aз0вy” вдалося деблокувати українських військових з оточення у Нью-Йорку та повернути частину Нью-Йорка

Військові 12-ї бригади спеціального призначення “Аз0в” змогли повернути під свій контроль частину Нью-Йорка і деблокувати з оточення українських військових.

Як зазначається на каналі бригади в Telegram, наразі “Аз0в” залучено до оборонних і наступальних дій у Нью-Йорку та його околицях з метою покращення тактичного положення на Торецькому напрямку.

“На момент залучення бригади до бойових дій на напрямку, ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, “Азову” вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні”, – йдеться у повідомленні бригади.

Однак на даний момент ситуація все одно залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів у зоні відповідальності бригади. Але бійці тримають оборону та успішно контратакують, – зазначають у “Азові”.

“Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій”, – наголошують у бригаді.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *