29 Вересня, 2024 8:27 am

Її спів підкорив весь світ: дівчина, що страждає на жахливу хворобу, але втілює свою мрію у життя

Емма Кок – 16-ти річна нідерландська співачка. Вона стала відомою у 2021 році після перемоги в десятому сезоні конкурсу The Voice Kids. У 2023 році її виконання «Voilà» з Андре Ріє та оркестром Йоганна Штрауса стало вірусним і станом на січень 2024 року зібрало 33 мільйони переглядів.

Емма народилася 12 березня 2008 року в місті Керкраде (Нідерланди). Лікарі ще в ранньому дитинстві поставили їй діагноз гастропарез (уповільнене спорожнення шлунка). Нажаль, з дев’ятимісячного віку дівчинка залежна від зонда для годування.

Але Емма мала мрію – вона дуже хотіла співати.

У червні 2021 року Емма Кок перемогла у десятому сезоні The Voice Kids під керівництвом репера Алі Бі. У серпні того ж року вона співала на благодійному концерті для постраждалих від європейської повені 2021 року в Лімбурзі.

У лютому 2023 року Емма Кок виграла перший сезон Ministars з її виконанням «Вуаля» Барбари Праві.

Нідерландський скрипаль і диригент Андре Ріє був настільки вражений виконанням Емми Кок, що запросив її виконати «Вуаля» на його щорічній серії концертів у Vrijthof у липні 2023 року. Цей виступ незабаром став вірусним, зібравши 2,6 мільйона переглядів за п’ять днів.

У грудні 2023 року вона була на німецькому телебаченні як учасниця шоу з Хеленою Фішер. У 2024 році в супроводі матері вона вирушає у світове турне з Андре Ріє, починаючи з Ziggo Dome в Амстердамі.

Emma Kok Sings Voilà – André Rieu, Maastricht 2023
Emma Kok – Dancing on the stars
Emma Kok – Strijder
Emma Kok – Father

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *