29 Вересня, 2024 8:20 am

В РФ за військовий контракт платять вже два млн ру6лів, – Буданов

У Росії виплати за військові контракти досягли двох мільйонів рублів, внаслідок чого в країні почали проводити масові афери. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES). 

За його словами, багато громадян РФ приїжджають до Москви з віддалених регіонів країни, аби підписати контракти, адже там пропонують вищі виплати. 

“Одноразові виплати вже дійшли до двох мільйонів рублів. Це величезні кошти для людини з центральної, східної Росії, вибачте, з Тайги, з Тундри. Вони ніколи в житті таких грошей взагалі не бачили”, – розповів Буданов.

Голова розвідки підкреслив, що разом з цим Росія у 2025 році зіткнеться з економічними проблемами та дефіцитом солдатів, а ситуація в їхній армії суттєво не змінилася. Буданов додав, що основні запаси радянської епохи вичерпані, а військове виробництво, попри те, що досягло успіхів, не є таким масштабним, як здається. 

Крім того, воєначальник зауважив, що Росія у 2024 році планує виробити лише 12 винищувачів Су-57 та 149 танків Т-90М “Прорив”, що в умовах поточних бойових дій є незначним. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *