29 Вересня, 2024 8:30 am

Анонсовано, що зустріч Зеленського з Трампом таки відбудеться

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що таки зутрінеться із президентом України Володимиром Зеленським.

Зустріч відбудеться у пʼятницю, 27 вересня, біля 09:45 (16:45 за Києвом) у Нью-Йорку, пише NBC News. За словами екс-президента США, він зустрінеться із Зеленським у Trump Tower.

Не минулося і без гучних заяв про війну. 

“Це ганьба, що відбувається в Україні: стільки смертей, стільки руйнувань. Це жахлива річ. І одна з речей, яка мене дуже турбує, – це той факт, що Європа платить лише невелику частину грошей, які платять Сполучені Штати Америки, а між нами і Росією – океан. А у них його немає”, – заявив кандидат у президенти США. 

Зустріч Трампа і Зеленського: шо передувало

У ЗМІ писали, що команда президента України Володимира Зеленського під час поїздки до США не погодилася зустрітися з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом у його резиденції Мар-а-Лаго. Причиною нібито стало те, що це могло бути сприйнято як висловлювання підтримки його кандидатури на виборах.

Раніше Трамп відзначився кількома гучними заявами про Україну та, зокрема, Зеленського. Так, екс-президент США звинуватив українського лідера у відмові укласти угоду про припинення війни з Росією та “наклепі” на нього, оскільки Трамп посилив нападки на Київ напередодні виборів у США.

Під час передвиборчого заходу у Північній Кароліні Трамп звинуватив Зеленського у “брудних випадах” у його бік. Що саме він має на увазі, кандидат у президенти США не уточнив.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс, яка балотується на посаду президента, жорстко відреагувала на пропозиції про здачу значної території України. Сталося це під час спільного з президентом України Володимиром Зеленським оголошення заяв для преси у Білому домі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *