29 Вересня, 2024 8:15 am

Після ракетного удару РФ у Харкові спалахнула пожежа

У Харкові в ніч на четвер, 19 вересня, прогриміли вибухи. За попередніми даними, російські окупаційні війська вдарили по місту балістичними ракетами. Пошкоджено житлові будинки, розпочалася пожажа.

Перші вибухи було чути в обласному центрі близько 23:50. Про це попередив мер Харкова Ігор Терехов на своєму каналі у Telegram.

“У Харкові вибух! Будьте обережні!” – написав він.

Глава Харківської областної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про повторні вибухи і зазначив, що, за попередніми даними, зафіксовані удари у Шевченківському районі міста на відкритій території. На місці удару виникла пожежа.

“Інформації щодо постраждалих не надходило. Є загроза повторних ударів!” – йдеться у повідомленні.

Пізніше Терехов уточнив, що удари прийшлися по лісосмузі Шевченківського району. Постраждали житлові будинки.

“Тип ракет, якими били по Харкову, встановлюється. На місці прильотів пожежа. Постраждали житлові будинки, що знаходяться неподалік від епіцентрів вибухів – вибиті шибки. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Обстеження місць ракетних ударів триває”, – зазначив міский голова.

Моніторингові канали писали, що у Харкові прогриміло щонайменше п’ять вибухів. Канал “Николаевский Ванек” зазначив, що росіяни випустили по місту балістичні ракети.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *