29 Вересня, 2024 8:28 am

Алаудінов нарешті визнав, що “кадирівці” здаються в n0лон, але відмовився від їх обміну

За словами Алаудінова, для нього не існує підлеглих, які добровільно здалися у полон.

Командир спецназу “Ахмат” Апті Алаудінов заявив, що Україна може залишити собі полонених “кадирівці”, оскільки ті “не заслуговують на життя”.

Як заявив Алаудінов у відеозверненні, він “розлючений” бачити відеороликами “ахматівців” у полоні ЗСУ. 

“Українцям кажу: залиште їх (полонених “кадирівців” – УНІАН) собі. Вони нам не потрібні 100 років та два роки. Взагалі не треба мені телефонувати. Я можу витягнути та обміняти кого завгодно, але не чеченців, які добровільно здалися у полон. Я можу розмовляти з вами про кого завгодно, тільки не про чеченців, які добровільно здалися у полон. Для мене їх не існує”, – заявив Алаудінов.

Він закликав не намагатися шукати з ним контакту щодо полонених чеченців. Алаудінов також заявив, що йому байдужа доля всіх цих полонених підлеглих.

“Чеченці споконвіку вважали для себе найбільшою ганьбою здачу в полон. Це така ганьба, яку не можна змити взагалі нічим, окрім як своєю кров’ю… Як ви збираєтеся після того, як ви підняли лапи і здалися, як дівчата в полон, як ви збираєтеся взагалі жити?”, – заявив він.

Під час запальної промови Алаудінов закликав полонених чеченських кінчати життя самогубством. “Просто встаньте, візьміть що-небудь у руки і накиньтесь на когось, зробіть усе, щоб вас убили”, – заявив він.

Раніше Алаудінов заперечував, що “кадирівці” потрапили в український полон у Курській області.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *