Ідеальні сніданки: Панкейки на молоці з топінгами

Смачний варіант для любителів солодких сніданків з чаєм або кавою. Швидкий сніданок, який можна приготувати, поки закипає чайник.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Калорійність: 262 кКал/100 г

Інгредієнти:

  • 250 мл молока;
  • 3 ст. л. олії або 2 ст. л. талого вершкового масла (кімнатної температури);
  • 1 яйце;
  • 4 ст. л. цукрового піску;
  • дрібка солі;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 170 г борошна.

Процес приготування:

  1. Змішати яйця, цукор, молоко і масло. Збивати міксером не потрібно, акуратно перемішайте продукти виделкою або злегка збийте вінчиком вручну. Так панкейки вийдуть пухнастими.
  2. Перемішати борошно, сіль, розпушувач і вмішати в молочну суміш. Перемішувати потрібно добре, щоб не було грудочок. Сильно вимішувати тісто не потрібно, якщо борошно стане клейким, панкейки вийдуть «гумовими».
  3. Розігріти суху сковороду. Вилити на неї 2 ст. л. тіста і смажити, поки на панкейку не з’являться перші бульбашки. Перевернути на другу сторону і підсмажити до ніжної рівної скоринки.
  4. Подавайте з фруктовими, ягідними топінгами, медом або кленовим сиропом.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *