29 Вересня, 2024 8:41 pm

“All Eyes On Kids” – Jerry Heil присвятила нову пісню українським дітям, яких вкрала Росія (Відео)

Українська співачка Jerry Heil випустила українсько-англійську пісню All Eyes On Kids, присвятивши її українським дітям, яких під час війни вкрала Росія.

28 серпня співачка опублікувала на YouTube кліп на цю пісню.

Jerry Heil використовує гештег #AllEyesOnKids, щоб люди в різних соцмережах надавали розголосу проблемі викрадених Росією українських дітей.

“Історій про викрадених росією українських дітей – десятки тисяч, але додому повернулося лише 388. Боляче усвідомлювати, що ця тема залишається майже непомітною в інформаційному просторі, як в Україні, так і в світі”, – прокоментувала свою роботу сама артистка.

Крім того, в історіях Instagram Jerry Heil написала: “Стань голосом дітей, щоб повернути їм дитинство! Пошир цю історію та поділись відео з гештегом”.

Кліп починається з текстової оповіді, що дублюється українською та англійською мовою та розповідає про трагічну історію життя 14-річної дівчинки Кіри Обедінської, яка втратила батька, а під час спроби покинути Маріуполь підірвалася на розтяжці й була вивезена окупантами в нині окупований Донецьк.

Головна героїня кліпу – Кіра Обедінська з Маріуполя

На щастя, завдяки зусиллям її дідуся, дівчинку вдалося повернути в Україну.

Кіра з дідусем і бабусею

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *