29 Вересня, 2024 4:21 pm

Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії

Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили на публіці вперше від початку липня 2024 року. Дружина принца Вільяма приєдналася до родини, яка вирушила до королівскої резиденції у Балморалі.

Згідно з фото, опублікованими Daily Mail, 42-річна Кейт була у гарному настрої, коли прибула на недільну службу до місцевої церкви зі своїм чоловіком. В об’єктиви камер також потрапили король і королева Великої Британії. Вільям був за кермом, усміхався, розмовляючи з коханою, а на задньому кріслі розташувався принц Джордж.

Тим часом 75-річний Чарльз і 76-річна Камілла з’явилися в яскравих костюмах. Королева обрала яскраво-зелений піджак, прикрашений червоними деталями та ґудзиками. Її чоловік вбрав кілт та сірий піджак.

Міддлтон повільно і поступово повертається до публічного життя після новин про її проблеми зі здоров’ям. Кейт приєднається до королівської сім’ї в Балморалі цього місяця, що стане її найдовшою подорожжю з того часу, як вона розповіла про діагноз.

Вони з принцом Уельським щоліта приїжджають до маєтку у Шотландському нагір’ї з моменту їхнього весілля у 2011 році. Деякі інсайдери побоювалися, що цього року все буде інакше через стан здоров’я принцеси. Її присутність багато хто сприймає як ще одне підтвердження: Кейт робить “значний прогрес” після поставленого їй діагнозу. Щорічна відпустка в Балморалі є традицією для членів королівської сім’ї, де вони можуть відпочити в спокійній сільській місцевості.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *