29 Вересня, 2024 4:23 pm

Бійці 24 ОМБр, які боронять Часів Яр: “На мирні переговори надії немає” (Відео)

Бійці 24 ОМБр показали журналістам Часів Яр. Через російські обстріли від міста майже нічого не лишилося. Розповіли про ситуацію у місті та висловили свою думку з приводу захоплення Збройними Силами України російських територій у Курській області.

Про це йдеться у новому відео проєкту “Український Свідок” – місто Часів Яр, Донецька область. Росіяни вже кілька місяців стирають його КАБами, артилерією та іншими видами озброєння. Станом на кінець серпня 2024 року місто майже повністю перетворене на руїну.

“Ситуація у місті напружена, – каже заступник командира 1 стрілецького батальйону 24 ОМБр, боєць на псевдо Бодя. – Напружена, погана, але контрольована. Росіяни штурмують, потім жаліються, щоб їх вивезли, бо в них багато “трьохсотих” (поранених). Так виглядає стандартний день у Часовому Ярі”.

Заступник командира 1 стрілецького батальйону 24 ОМБр

У складі підрозділу воює розвідник 1 стрілецького батальйону із позивним Білорус, який поділився власною думкою з приводу можливих мирних перемовин із Росією.

Розвідник 1 стрілецького батальйону 24 ОМБр

“На перемовини надії немає, – каже розвідник. – Не факт, що вони завершаться на нашу користь. Та і з ким домовлятись? Це те саме, що до тебе прийде сусід та скаже – я заберу твоє порося, заріжу та з’їм. Краще я йому морду розіб’ю”.

Хлопці кажуть, що дуже зраділи, коли дізналися про новини з Курщини.

“Це прорив для нашої країни, – розповідає Білорус. – Наші побратими, які зараз знаходяться у полоні, матимуть надію на обмін. Це дуже піднімає бойовий дух! Ба більше, це показує нашим західним партнерам, що ми не просто так тут сидимо. Ми працюємо”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *