29 Вересня, 2024 4:33 pm

Росія перекидає більш досвідчені бойові підрозділи у Курську область, – ISW

Влада Росії розгорнула додаткові підрозділи 106-ї повітряно-десантної дивізії в Курській області та може почати передислокацію більш досвідчених бойових підрозділів для підтримки своїх поточних контратак і майбутніх контрнаступальних операцій проти українських військ на території РФ.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

У звіті посилаються на кадри, опубліковані 11 вересня, на яких нібито видно, як підрозділи російського 137-го полку (106-ї дивізії ПДВ) беруть участь у наступальних діях на північний захід від села Снагость Курської області.

Аналітики зафіксували повідомлення про те, що підрозділи 137 полку ПДВ станом на кінець серпня діяли на Сіверському напрямку в Україні.

Крім того, у Курській області також діють підрозділи 51-го полку ПДВ 106-ї дивізії ПДВ.

Російська влада потребуватиме додаткової живої сили та більш досвідчених підрозділів, щоб повністю витіснити українські сили з Курської області, наголошує ISW.

“Досі російська влада значною мірою покладалася на погано навчених і екіпірованих призовників та невеликі підрозділи російських регулярних і нерегулярних військ для боротьби з українським просуванням у Курській області. Імовірно, для повного витіснення українських військ з Курської області їй знадобиться додаткова жива сила та більший бойовий досвід, щоб повністю витіснити українські сили з Курської області”, – пишуть аналітики.

Аналітики ISW вважають, що російська влада може сконцентрувати додаткові підрозділи 106-ї дивізії ПДВ та інших більш досвідчених формувань у Курській області для контратак.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *